Over ons / 5SIX78 TEAM

Docenten

Ik ben Jasmijn en eigenaar van 5SIX78 DANCE. Ik heb mijn hele leven heel veel gedanst en ook jaren met plezier dansles gegeven bij een vereniging in Langedijk. Om beter te worden heb ik 4 jaar de dansopleiding in Haarlem gevolgd en heb daar ontzettend veel geleerd. Ik wilde daarom meer uitdaging en ben toen op 1 juli 2015 naar de KVK gegaan en mijn kleine droom 5SIX78 DANCE gestart.

Mijn doel is dat iedereen zich veilig en gezien voelt maar ook vooral plezier naar dansles komt en met een nog grotere glimlach naar huis gaat. Dit geldt natuurlijk ook voor alle mensen die bij de jaarlijkse shows komen kijken. Het moet echt voor iedereen in het theater een feestje zijn geweest!

Mijn kleine droom is inmiddels fantastisch groot geworden. We hebben op dit moment meer dan 320 leden en echt een mega team opgebouwd.

Naast de danslessen maak ik video’s van o.a. bruiloften onder de naam Ja Mijn Video en werk ik ook bij Brunchbar Vier. Stil zitten is niets voor mij!

Mijn naam is Denise Barhorst. Ik ben afgestudeerd allround dansdocent van de dansacademie in Haarlem, waar ik Jasmijn heb leren kennen.

Na de dansacademie heb ik de opleiding Oefentherapie Mensendieck afgerond en heb ik gedanst in een vrouwen salsa show team in Amsterdam. Op dit moment geef ik dansles en ben ik danscoördinator op Texel bij Artex en op dinsdag geef ik modern bij 5SIX78 DANCE. Naast het lesgeven dans ik zelf ook nog in een Latin formatieteam in Hoorn dat meedoet met diverse NK’s en WK’s.

Ik heb zin om jullie allemaal te zien op de dinsdag in Langedijk!