Bevestiging. De lessen starten weer vanaf 11 september!

Bedankt voor het aanmelden bij 5SIX78 DANCE.

Dit is je bevestiging. Je bent de eerst volgende les welkom. Lees de volgende informatie goed door.

De danslessen worden gedanst in sport/danskleding en op gym/dans of andere BINNEN schoenen. Het liefst met rubber of harde zool. Blote voeten voor de allerkleinste (2-4 jaar) is prima. De schoenen worden pas aangetrokken bij de danszaal of in de kleedkamer.

Tijdens de lessen van 60 minuten mogen de dansers een flesje water meenemen.

Als de nieuwe leerling na de gratis proefles weer naar de les komt zullen wij hem/haar automatisch inschrijven als officieel 5SIX78 DANCER.

Het is niet mogelijk om als ouder/verzorger te blijven kijken bij de (proef)les. Uitleg hierover kunt u vinden onderaan onze contact pagina.

Bij de danslocatie in Langedijk worden de kinderen 2 t/m 6 jaar opgehaald en teruggebracht bij de entree. De kinderen vanaf 7 jaar mogen doorlopen naar de zaal of melden bij de receptie van de fitness. Daar is vrijwel altijd iemand aanwezig die de danser kan begeleiden naar de zaal waar de danslessen plaats vinden op dat moment. Zodra de les is afgelopen komen de dansers naar beneden. Ouders/verzorgers mogen hun bij de opwachten.

Bij de locatie in Avenhorn moeten alle 5SIX78 DANCERS wachten in de kleedruimte. Ouders/verzorgers mogen hier niet blijven wachten op de gang tijdens de lessen.

Vragen en opmerkingen kunnen gesteld worden via: info@5six78dance.nl.  Nogmaals bedankt voor het aanmelden en we zien je snel verschijnen!

Opzeggen moet gebeuren VOOR het starten van de nieuwe dansperiode. Stuur hiervoor een email naar info@5SIX78DANCE.nl met de voor & achternaam van de danser, leslocatie en lestijd. Indien de periode al is gestart zal deze ook volledig voldaan moeten worden.